Borduurstudio

Borduren en bedrukken, snel en op maat.

Borduren, bedrukken of uw persoonlijk bedrijfslogo ontwerp.
Binnen onze eigen professionele Borduurstudio's voorzien wij uw bedrijfs- en veiligheidskleding van borduringen en bedrukkingen. Door jarenlange ervaring en de inzet van professioneel en goed opgeleid personeel zijn wij in staat om van ieder kledingstuk: T-shirt, trui, jas, broek, caps, sjaals, enz. iets unieks en persoonlijks te maken. In overleg met u bepalen we samen hoe uw kleding eruit komt te zien.

Gaan we standaard kleding bedrukken dan wel borduren of gaan we samen met de ontwerpers aan tafel zitten om uw unieke kledinglijn te ontwerpen met een duidelijke corporate identity?

Ook kunnen wij door het aanbrengen van naamlabels of nummers aan de kledingstukken uw kleding personaliseren. Hierdoor zal de kleding minder snel kwijt raken of worden verwisseld. Ook voor het bedrukken van EHBO of BHV logo’s bent u bij onze Borduurstudio aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij beschikken over een geavanceerde 4-kops borduurmachine die probleemloos uw bedrijfslogo of tekst op de kleding borduurt.

Heeft u liever een “Transfer of seallogo” op uw bedrijfskleding dan kan onze sealafdeling deze snel en correct aanbrengen op uw kleding. Door deze service in eigen beheer uit te voeren, kunnen wij u hier een uitstekende kwaliteit, prijs en levertijd garanderen.

Neem contact op met ons Competence Center PPE & Safety voor meer informatie:
Tel: +31 (0)76-5022224
Website