Een wereldleider in
beschermingsmiddelen

Lichaamsbescherming

Chemische handbescherming

Handschoenen voor eenmalig gebruik

Mechanische hand- en armbescherming

Ansell levert al meer dan 125 jaar de meest geavanceerde beschermingsproducten voor miljoenen mensen en houdt ze veilig, zowel op de werkplek als thuis of waar de gevaren zich ook voordoen. Ansell heeft als missie om op een vertrouwenwekkende en betrouwbare manier innovatieve veiligheidsoplossingen te leveren en daardoor een door Ansell beschermde wereld te creëren.

Veiligheid in de levensmiddelenindustrie

In verschillende sectoren binnen de levensmiddelenindustrie hebben werknemers comfortabele en betrouwbare middelen nodig die hen beschermen tegen gevaren en bovendien de voedselproducten beschermen tegen mogelijke contaminatie. Onze hoogwaardige producten zijn goedgekeurd voor contact met voedingsmiddelen en speciaal ontworpen volgens de strengste veiligheidsvoorschriften van de industrie en de overheid.

Veiligheid in de chemie

In de chemische industrie komen mensen op verschillende manieren in contact met gevaarlijke chemicaliën, omdat ze in aanraking komen met chemische stoffen of omdat ze met verschillende gereedschappen, processen en toepassingen te maken hebben. Onze multifunctionele PBM’s voor chemische stoffen zijn zo ontworpen dat ze bescherming bieden bij de hoogste risiconiveaus van gevaarlijke chemicaliën, biologische agentia enz.

Veiligheid in de metaalproductie

Mechanische gevaren zoals bewegende machineonderdelen kunnen bij mensen in de metaalproductie zorgen voor ernstig werkgerelateerd letsel. Ons uitgebreide portfolio hand- en lichaamsbescherming biedt uitstekende bescherming tegen uiteenlopende gevaren van snij-, schaaf- en stootwonden tot hitte, kou en brandwonden.

Veiligheid in de sector machines & apparatuur

Werkplekken waar machines worden gebouwd, zijn zeer dynamisch met tal van gevaren. Ook worden er handmatig repetitieve en arbeidsintensieve taken verricht wat kan leiden tot spier- en skeletaandoeningen. Met geavanceerde technologieën produceert Ansell handschoenen die comfort, pasvorm en productiviteit aantoonbaar verbeteren.

AnsellGUARDIAN®

Elke klant en werknemer is anders. Elke operatie die u verricht, elk gevaar waarmee u te maken krijgt en elke veiligheidsbehoefte die u heeft, is op zijn eigen manier uniek. De veiligheidsexperts van Rubix en Ansell kijken samen met u welke PBM’s u uw doelstellingen het best kunt bereiken.
Maar we geven niet alleen advies. Met een beproefde procedure evalueren we elke situatie afzonderlijk aan de hand van gegevens die we sinds 2010 met meer dan 17.000 evaluaties hebben verzameld. U krijgt een evaluatie op maat zodat u uw doelstellingen op het gebied van veiligheid, productiviteit en kostenprestaties kunt bereiken. Zo houdt AnsellGUARDIAN® u en uw werknemers veilig.

© Rubix B.V. Alle rechten voorbehouden.