We maken het gemakkelijk om geen olie te verversen

Geplaatst: 22-06-2023

SKF RecondOil - Gebruik steeds weer dezelfde olie

Wat als u schonere olie in uw toepassing zou kunnen krijgen zonder dat u de olie hoeft te vervangen? Met de RecondOil Box van SKF kunt u steeds weer dezelfde olie gebruiken. U krijgt zelfs schonere olie dan ooit tevoren.

Uw machines gaan beter presteren en tegelijkertijd transformeert uw olie van een kostbare CO2 voetafdruk naar een duurzaam product.

Wilt u dat uw machines beter presteren? Ververs geen olie!

Minimale kosten voor olie

Vandaag de dag gebruiken de meeste bedrijven hun industriële olie totdat deze degradeert. Dit betekent dat de olie uiteindelijk moet worden weggegooid en vervangen moet worden door nieuwe olie. Maar omdat de eigenaren van machines vaak het maximale uit de olie willen halen, draaien hun machines vaak langdurig met verontreinigde olie - een veelvoorkomende oorzaak van voortijdige uitval van apparatuur. In feite is tot 40% van de onderhoudskosten gerelateerd aan smeermiddelen.

Met de RecondOil Box kunnen de olieverversingsintervallen aanzienlijk worden verlengd - in sommige gevallen tot oneindig. Onze Double Separation Technology (DST) verwijdert vuildeeltjes tot nano-formaat uit de olie. In feite is DST-geregenereerde olie vaak schoner dan een nieuwe olie. En door de olie continu ultraschoon te houden, stelt de RecondOil Box u in staat om steeds weer dezelfde olie te gebruiken, zonder dat de oorspronkelijke eigenschappen verloren gaan. De overgang naar een circulair gebruik van olie biedt verschillende voordelen, zowel op het gebied van duurzaamheid, lagere oliekosten als betere machineprestaties.

Lees meer over RecondOil in het artikel in ons Up-Time magazine van juni 2023:

  

« Nieuwsoverzicht