Rubix Exclusive Brands

Wij weten dat het een uitdaging kan zijn om een evenwicht te vinden tussen de noodzaak om de kosten te drukken en de noodzaak om de uptime, efficiëntie en productiviteit te beschermen.


Daarom hebben wij onze specialistische kennis en diepgaande technische expertise gebruikt om onze exclusieve merken te ontwikkelen. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige alternatieven voor producten van toonaangevende merken, die voldoen aan alle relevante industrienormen en certificeringen. Aangeboden tegen concurrerende prijzen en met gegarandeerde beschikbaarheid op elke Europese locatie, helpen ze u om kosten te besparen en tegelijkertijd de productielijnen draaiende te houden.

Uw team kan GISS, Roebuck, Spartex, Mecaline, PTN, AKN et Cutline bestellen op de Rubix webshop.

 

GISS voorziet al meer dan 25 jaar in de behoefte van onze klanten aan hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) en aanvullende veiligheidsproducten tegen een uitstekende prijs. Zodat onze klanten betaalbaar, betrouwbaar en consistent kunnen voorzien in alle gezondheids- en veiligheidsbehoeften van hun teams wanneer zij dat het meest nodig hebben.

Roebuck levert al meer dan 150 jaar met trots professionele prestaties, kwaliteit en waar voor uw geld in gereedschap. Onze klanten kunnen op Roebuck vertrouwen voor handgereedschap, elektrisch gereedschap, snijgereedschap, test- en meetgereedschap, gereedschapopslag en schuurmiddelen.


Spartex biedt onze klanten een compleet assortiment van essentiële industriële producten die voldoen aan hun behoeften om de klus te klaren met de juiste kwaliteit tegen de best mogelijke prijs en maakt consolidatie mogelijk naar één leverancier voor lijmen, chemicaliën, schoonmaakbenodigdheden, bevestigingsmiddelen en algemene onderhoudsproducten.


Mecaline voorziet haar klanten van hoogwaardige onderdelen met goede prestaties met betrekking tot mechanische aandrijftechniek, pneumatiek, flow technology en lineair, die naadloos in hun bedrijfsvoering kunnen worden ingepast.

Meer dan 30 jaar ervaring op de markt, een betrouwbare oplossing voor de prijsbewuste klant. PTN wordt exclusief door Rubix gedistribueerd en biedt betrouwbare producten tegen de juiste prijs, leverbaar uit voorraad. De kwaliteit wordt gecontroleerd en gecertificeerd door derden door middel van inspecties en audits bij geselecteerde partnerleveranciers.

Lagers in stroomgeïsoleerde uitvoering. Hoogwaardige trek- en drukbussen. KM moeren en MB borgplaten. Hoog precisie borgmoeren KMT, KMTA, KMFE en ZM/ZMA.

Een reeks gereedschappen ontworpen voor uitzonderlijke resultaten. Cutline gereedschap is ontwikkeld en getest door experts, en garandeert het hoogste kwaliteitsniveau om aan alle bewerkingseisen te voldoen. Ons team van specialisten beantwoordt al uw vragen en biedt advies en technische oplossingen voor elke behoefte.